Menu
Gratis levering vanaf €100,-

De goedkoopste schuimblussers (AB)!

Bij ons kan je de goedkoopste schuimblussers vinden, zowel voor privé als professioneel gebruik! Schuimbrandblussers zijn aangewezen bij brandklasse A (vaste stoffen) en brandklasse B (vloeistoffen). Ideaal voor gebruik in kantoren, appartementsgebouwen en toeristische logies. Lees meer

We hebben 2 type toestellen, beschikbaar in 6l of 9l: 

 • Basic: Dit is een instapmodel brandblusser, ontworpen voor als je op zoek zijn bent naar een budgetvriendelijke optie zonder in te boeten aan noodzakelijke veiligheidsnormen. Met een verwachte levensduur van maximaal 10 jaar is deze brandblusser een goed budgetmodel. 
 • Advanced: Deze brandblusser is een robuustere brandblusser die minder gevoelig is aan schade. Met een maximale levensduur van 20 jaar is dit model een uitstekende investering voor een kwalitatief hoogwaardige brandblusser tegen een scherpe prijs.

Lees meer over het kiezen van het juiste type brandblusser.

Opgelet: ga je een brandblusser in een professionele (kantoor, winkel...) of openbare context (gemeenschappelijke delen gebouw, studentenkoten...) gebruiken? Neem dan een brandblusser met BENOR-keuring zodat je steeds in orde bent met de brandweervoorschriften en jouw verzekering!

13 Producten

 

EEN POEDER- OF SCHUIMBRANDBLUSSER?

Wij raden altijd aan om daar waar mogelijk voor een schuimbrandblusser te kiezen. Schuim heeft namelijk enkele belangrijke voordelen tegenover een poederbrandblusser: 

 1. Schuim heeft een betere bluscapaciteit
 2. Schuim is veel eenvoudiger om op te ruimen na gebruik
 3. Schuim veroorzaakt weinig nevenschade

Poeder is heel moeilijk om zelf op te ruimen. Je hebt hiervoor een industriële stofzuiger voor nodig. Bovendien veroorzaakt een poederbrandblusser heel wat nevenschade. 

ZIJN JULLIE BRANDBLUSSER BENOR GEKEURD?

Ja, bij Firediscounter vinden wij kwaliteit het allerbelangrijkste. Al onze schuimbrandblussers voldoen dus aan de strengste Europese én Belgische keuringsnormen: BENOR (Apragaz),CE-gekeurd, EN-normen, ISO-normen, Milieukeur,...

DE JUISTE BRANDBLUSSER KIEZEN: BASIC EN ADVANCED

Basic

De basic brandblussers zijn onze budgetmodellen onder permanente druk. Hoewel het een goed standaardmodel is, zijn ze niet meteen de beste en goedkoopste keuze op lange termijn.

Kort samengevat, de basic brandblussers:

 1. Hebben een beperkte levensduur van 10 jaar
 2. Zijn gevoeliger voor defecten doordat ze continu onder druk staan
 3. Zijn heel erg moeilijk en duur om te hervullen 
Advanced 

De advanced brandblussers zijn kwalitatieve toestellen tegen een scherpe prijs. Deze toestellen zijn een heel goed en kwalitatief model met intern patroon voor gebruik in ruimtes en gebouwen die publiek toegankelijk zijn.

De advanced brandblussers:

 1. Hebben een levensduur van 20 jaar
 2. Zijn quasi ongevoelig voor defecten
 3. Zijn eenvoudig om te hervullen

Tevreden klanten aan het woord